Argint coloidal-un antibiotic universal


Argintul a fost folosit de antici pentru conservarea lichidelor şi vindecarea rănilor. Ştiinţa modernă a demonstrat că acest metal are într-adevăr proprietăţi miraculoase: antivirale, antibacteriene, antitumorale, imunostimulatoare. Argintul coloidal actioneaza asupra a peste 350 de specii de microorganisme patogene, inclusiv stafilococul si helicobacterul pilori, care este responsabil cu generarea ulcerului gastric, fara a exercita efect toxic asupra organismului. Poseda un puternic efect bactericid. Patrunzand in celula infestata, ionii de argint blocheaza patrunderea substantelor nutritive catre virus, condamnand celula bolnava la moarte. In acelasi timp, argintul nu dauneaza celulelor sanatoase, adica, distrugand bacteriile patogene, ramane inofensiv pentru microflora benefica proprie a organismului.
Proprietatile antiinflamatorii ale argintului se manifesta la contactul acestuia cu tesuturile afectate. Patrunzand in rana purulenta argintul se leaga de proteinele din tesuturi si formeaza un strat de protectie, iar prin invaluirea terminatiilor nervoase impiedica iritatia. Sub actiunea argintului rana se curata rapid de masele necrotice, ceea ce impiedica dezvoltarea diverselor patologii si accelereaza procesul de vindecare a tesutului. Argintul coloidal actioneaza eficient in afectiunile tractului gastrointestinal, in intoxicatii alimentare, in unele eruptii cutanate (psoriazis, dermatita alergica), in inflamatii ale articulatiilor.
Indicaţii terapeutice:
  • afecţiuni ale căilor respiratorii, în caz de răceală, amigdalită, sinuzită etc
  • afecţiuni ale pielii: acnee, dermatomicoze, furunculoza, eczeme
  • afecţiuni ale tractului digestiv (ulcer, dezinterie)
  • boli infecţioase de origine bacteriană sau virală (hepatită, gripă)
  • infecţii vaginale, ovariene, candida
  • imunitate slabă
  • răni, înţepături, arsuri
Mod de administrare: se bea, se ţine sub limbă (este absorbit imediat în felul acesta şi acţionează repede în cazul infecţiilor căilor respiratorii), se picură în nas, în ochi, urechi, se aplică pe piele etc.

Este foarte bine sa avem un astfel de antibiotic în casă. Orice s-ar intîmpla avem un ,,prim ajutor'' . L-am folosit şi pentru răceală, şi pentru alte infecţii, alături de Pau Darc'o este un antibioticnatural extrem de eficient.

Update: gasiti Argint Coloidal de cea mai buna calitate in magazinul meu din Calarasi, Verde Shop: https://www.facebook.com/VerdeShopBio

Comentarii

Postări populare