Concurs de Crăciun

Dragii mei cititori, vreau să fac un concurs acum de Sărbători. Condiţiile concursului vă voi spune un pic mai incolo, dar as vrea să vă cer părerea în ceea ce priveşte cadoul pe care o să vă ofer. M-am gândit la ceva făcut  de mine: un cleanser pentru faţă (Herbal Facial Cleanser), cleanser pentru corp (Herbal Body Pack), mască pentru faţă (Herbal Facial Mask) sau un ser facial (Herbal Facial Oil). De asemenea aş putea face nişte ghee din lapte organic, căci ştiu că sunt mulţi care vor să-l încerce, dar nu prea au timp să-l facă. Nişte trufe din ciocolată crudă aş mai putea face, dar nu ştiu exact cum să fac cu transportul... Deci variante sunt multe. Vă rog să mă ajutaţi alegând una din variante în sondajul din bara din dreapta sau să propuneţi altceva în comentarii.Bara din dreapta cateodata nu apare cand sunteti pe o anumita postare. In acest caz accesati pagina de pornire si veti vedea ca in partea dreapta  e o banda neagra cu niste simboluri, in momentul in care duceti cursorul acolo va apar diverse categorii. Prima categorie este sondajul despre care vorbesc.

Comentarii

  1. da , am vazut reteta de ghee , chiar vreau sa fac si eu , ar merge de minune si trufe cu ciocolata cruda , apropo de unde cumperi ingredientele ? ...dar ne multumim cu ce ne oferi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Coco, vezi ca am inceput deja concursul in postarea urmatoare :) Ingredientele pentru trufe le iau din locuri diferite, diverse magazine naturiste. Daca cauti pe net unt de cacao gasesti multe. Untul de cocos e m raspandit si il gasesti si la plafare, la fel pudra de cacao naturala.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare